PAS PRODUCTION

PAS CREATIONS

PAS houdt van fotograferen, het liefst fotografeert ze alles wat los en vast zit. PAS heeft geen speciale camera maar een compact dingetje van Canon; en een telefoon, ook een oudje. Ondanks het gebruik van simpele apparatuur staat de computer vol met al die foto’s. Van vakanties in Frankrijk, Spanje, Griekenland, China en nog veel meer landen tot foto’s gemaakt in Nederland. Maar wat moet je met al die foto’s? Het is niet leuk je familie en vrienden de foto’s alleen op een desktop, telefoon, tablet of laptopje te laten zien, je kunt ze beter een fotoalbum overhandigen waarin ze kunnen bladeren. Die moet je dan wel maken en dat is best een klus, zeker wanneer je zoveel foto’s hebt geschoten. Geloof PAS, je wordt daar best handig in en PAS kan je tips geven.

Vakantieherinneringen

De vakantie zit erop en je komt thuis met een koffer vol mooie herinneringen en verzamelingen. Maar door het alledaagse leven verdwijnen ze steeds meer naar de achtergrond. En je honderden gemaakte foto’s? Daar scrol je nog maar zelden doorheen. Inderdaad, zonde! Gelukkig zijn er genoeg manieren om die mooie momenten levend te houden.

Collage

Hang een collage van je vakantie aan de muur op, bijvoorbeeld in een grote lijst of juist meerdere kleine bij elkaar. Beplak deze met kurk en prik er je leukste foto’s van je laatste bestemming op. Dit kan in combinatie met een plattegrond, toegangskaartjes van musea of een ansichtkaart die je jezelf hebt gestuurd. Zo ziet je wand er na elke vakantie weer totaal anders uit. 
Je kunt ook een fotocollage van een vakantie maken en die in een mooie lijst plaatsen.
Collage made by PAS CREATIONS

Fotoalbum

Hoe leuk is het om een reis van 5 jaar geleden te herbeleven? Bladerend door je fotoboek komen alle herinneringen weer bovendrijven. Dankzij allerlei slimme features en tools is dat tegenwoordig een fluitje van een cent, het kost wel de nodige tijd! Neem een kijkje in de fotoalbums door op de afbeeldingen te klikken.

Fotomok

Zie je het al voor je? Een plank vol stedenmokken: de mok van een stad, niet gekocht in de stad zelf maar bij thuiskomst gemaakt met een eigen foto toen je de stad had bezocht. 

Kalender

Vrolijk je wand op met een kalender van je vakantie. Heb je een saai muurtje in de hal? Of heeft het kleinste kamertje in je huis nog een vrije wand? Hang daar een kalender op van de vakantie die hebt gemaakt. Elke maand zie je dan een andere foto van je vakantie en herbeleef je die vakantie.
Het voordeel van een magazine is dat het relatief voordelig is om te maken. Voor een stedentrip of vakantie heb je dan een boekwerkje waar je makkelijk door heen kunt bladeren. Je kunt er een soort scrapbook (oftewel plakboek) van maken, je kunt namelijk bonnetjes, tickets inscannen en opnemen zodat het één geheel wordt. Of Do’s & Don’ts in opnemen zodat je vrienden kunt vertellen wat ze vooral niet moeten doen. Zo creëer je een verrassend reisverslag. Maak bijvoorbeeld een pagina over je favoriete Griekse restaurant met een foto, het bonnetje en visitekaartje. Schrijf erbij wat de avond daar zo bijzonder maakte.
Magazine B&Hike made by PAS CREATIONS

B&HIKE

Magazine B&HIKE is voor het eerst uitgebracht in 2017. In dat jaar maakte de redactie tochten door Nederland.

Magazine CITY VIEWS made by PAS CREATIONS

CITY VIEWS

Reismagazine CITY VIEWS is gelanceerd in 2014. In dat jaar bezocht de redactie van CITY VIEWS meerdere Europese steden.

Heb je vragen, heb je hulp nodig of heb je zelf geen zin om een magazine te maken en wil je dat laten doen, stuur dan een berichtje naar info@pascreations.com of vul het contactformulier in en informeer naar de mogelijkheden.