Algemene Voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van pascreations.com, zoals deze beschikbaar is gesteld door PAS CREATIONS. In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

 

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van PAS CREATIONS is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij PAS CREATIONS.

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met PAS CREATIONS te mogen claimen of te veronderstellen.

PAS CREATIONS streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op pascreations.com onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Betaalmethodes

PAS CREATIONS biedt de volgende betaalmethodes in Nederland aan:

  • iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Hiermee betaal je veilig & direct met je eigen Nederlandse bank.
  • PayPal
  • Directe bankoverschrijving

Tijdens het afrekenen, kiest de klant bij de laatste stap van het bestelproces de gewenste betaalmethode.

 

Levering en uitvoering

PAS CREATIONS zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten.

Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt.

PAS CREATIONS zal geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij consument akkoord is gegaan met een langere leveringstermijn. In de praktijk betekent dit dat bestellingen na betaling binnen drie tot tien werkdagen verzonden zullen worden. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. De consument heeft geen recht op een schadevergoeding.

Alle levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan de consument geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding.

Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal de ondernemer zich inspannen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Uiterlijk bij de bezorging zal op duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld dat een vervangend artikel wordt geleverd.

 

Verzendinformatie

Alle bestellingen worden na betaling binnen 1-10 werkdagen verzonden vanuit Wolvega, Nederland. Vooralsnog levert PAS CREATIONS alleen in Nederland.

De verzending wordt verzorgd door PostNL, DPD of DHL.

Nadat een bestelling verzonden is, duurt het normaal gesproken 1 werkdag tot aflevering in Nederland.

 

 Verzendtarieven Nederland

Orderbedrag

Gewicht

Bijdrage in verzendkosten

Tot € 75,00

Tot 50 gram

€ 2,18

 

Van 51 – 100 gram

€ 3,70

 

Van 101 – 500 gram

€ 4,20

 

Van 501 – 10.000 gram

€ 6,45

€ 75,00 of hoger (NL)

€ 80,00 of hoger (BE)

 

Gratis verzending

Retourbeleid

Zijn er na ontvangst van een bestelling problemen dan dient de klant hierover direct contact op te nemen met PAS CREATIONS door een bericht te sturen naar info@pascreations.com. Gekeken zal worden naar een passende oplossing.

De klant heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket de bestelling te retourneren. Hiervoor dient de klant direct contact met PAS CREATIONS op te nemen door een bericht te sturen naar info@pascreations.com. Producten kunnen alleen geretourneerd worden als deze in hun oorspronkelijk staat zijn, dat wil zeggen dat producten niet gewassen, beschadigd of gebruikt zijn. Gepersonaliseerde en/of op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden omdat deze speciaal voor de klant gemaakt zijn.

De klant betaalt de verzendkosten van het retour sturen van de producten. De producten dienen goed verpakt te worden en PAS CREATIONS adviseert de klant om het pakket middels een track&trace verzendmethode te verzenden. PAS CREATIONS is niet verantwoordelijk voor vermist geraakte retourzendingen.

 

Garantie

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. PAS CREATIONS aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

 

Wijzigingen

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van pascreations.com op deze pagina.