MAGAZINES

PAS CREATIONS
Het voordeel van een magazine is dat het relatief voordelig is om te maken. Voor een stedentrip of vakantie heb je dan een boekwerkje waar je makkelijk door heen kunt bladeren. Je kunt er een soort scrapbook (oftewel plakboek) van maken, je kunt namelijk bonnetjes, tickets inscannen en opnemen zodat het één geheel wordt. Of Do’s & Don’ts in opnemen zodat je vrienden kunt vertellen wat ze vooral niet moeten doen. Zo creëer je een verrassend reisverslag. Maak bijvoorbeeld een pagina over je favoriete Griekse restaurant met een foto, het bonnetje en visitekaartje. Schrijf erbij wat de avond daar zo bijzonder maakte.

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Denk dan eens aan een zelfgemaakt magazine! Geef een tijdschrift als uniek verjaardagscadeau aan je vriend die dertig wordt, je zus die binnenkort Sarah gaat zien of je moeder die haar 75ste verjaardag viert. Bundel foto´s van vroeger met de leukste teksten en anekdotes samen tot een origineel geheel. Succes verzekerd!
Magazine B&Hike made by PAS CREATIONS

Magazine B&HIKE is voor het eerst uitgebracht in 2017. In dat jaar maakte de redactie verschillende fiets- en wandeltochten door Nederland en tijdens die tochten zijn veel foto’s gemaakt. Zonde wanneer die foto’s alleen op de computer blijven staan of op een externe harde schijf. Het magazine B&HIKE met daarin de foto’s kun je zo uit de boekenkast pakken en doorbladeren.

Neem een kijkje in een selectie van B&HIKE Fietsen naar Terschelling door op de afbeelding te klikken.

Magazine CITY VIEWS made by PAS CREATIONS

Reismagazine CITY VIEWS is gelanceerd in 2014. In dat jaar bezocht de redactie van CITY VIEWS meerdere Europese steden. De vele foto’s en reis- en documentatiemateriaal van de steden zorgden ervoor dat de redactie meende met al dat materiaal ‘iets’ te moeten doen. Zo is CITY VIEWS geboren.

Neem een kijkje in een selectie van CITY VIEWS Budapest door op de afbeelding te klikken.

FOR YOU!

Er bestaan verjaardagen die een extra tintje krijgen doordat het bijzondere leeftijden zijn die worden bereikt. Kroonjaren of jubileumjaren zijn een mooi moment om even extra uit te pakken als het gaat om een feest of als het gaat om het geven van een leuk of bijzonder cadeau. Ook zijn er tradities zoals bijvoorbeeld het behalen van de Sarah en Abraham bij het bereiken van de 50ste verjaardag.

Een hulde aan een jubilaris kan een leuke manier zijn om een bijzonder persoon in het zonnetje te zetten. Bijzondere momenten zijn soms spaarzaam en daarom kan het een uitermate goed idee zijn om juist op die momenten te vieren wat er te vieren valt. 

Verjaardagsmagazine FOR YOU! is uitgebracht in 2014. In dat jaar vierde Helga haar vijftigste verjaardag.

Speciale verjaardagen, mijlpalen en kroonverjaardagen

Een kort overzicht van de belangrijkste voorkomende jubileumjaren bij verjaardagen:

  • 1 jaar – Het moment waarop de eerste verjaardag wordt gevierd van een kind. Altijd erg bijzonder en speciaal voor de ouders en het kind.
  • 16 jaar – Een moment waarop een tiener vaak als volwaardige tiener wordt gezien, en meer verantwoordelijkheden kan krijgen. Je mag bijvoorbeeld brommer of scooter rijden als je hiervoor je certificaat hebt. In andere landen, zoals Amerika, mag je bij 16 jaar zelfs autorijden; ook is hier een sweet sixteen party gebruikelijk.
  • 18 jaar – Deze mijlpaal is misschien wat ondergesneeuwd, daar waar (vroeger) deze leeftijd als een soort van volwassenheid werd gezien wordt er wel meer verantwoordelijkheid gegeven. Je mag bijvoorbeeld autorijden als je je rijbewijs hebt behaald. Alcohol is tegenwoordig na je 18e niet meer verboden.
  • 21 jaar – Officieel volwassen!
  • 30 jaar – Afscheid van je twintiger jaren.
  • 40 jaar – Afscheid van je dertiger jaren, bereid je maar voor op een mogelijke mid-life crisis.
  • 50 jaar – Hier word je vanuit traditie ook wel ‘Sarah’ of ‘Abraham’ genoemd.
  • 60, 70, 80, 90 jaar – Hele mooie mijlpalen waar vaak wat extra bij wordt stilgestaan.
  • 100 jaar – Dit komt niet heel erg vaak voor, maar is wel een heel bijzonder kroonjaar voor de jarige!

Tips & Tricks
Verjaardagsmagazine

Heb je vragen, heb je hulp nodig of heb je zelf geen zin om een magazine te maken en wil je dat laten doen, stuur dan een berichtje naar info@pascreations.com of vul het contactformulier in en informeer naar de mogelijkheden.